Městskému soudu v Praze ________________ Odsouzený: ......................................................................... rozený............................................. rodné číslo: ................................................. státní občanství: .................................... narozen v .............................................................. nyní bytem .............................................................................................................. jméno a příjmení otce: .................................................. jméno a příjmení matky: ..................................... .................. rozená: ........................... Věc: Žádost o zahlazení odsouzení dle výpisu (opisu) z evidence REJSTŘÍKU TRESTŮ Byl jsem odsouzen k podmíněnému trestu odnětí svobody. Po výkonu uvedeného trestu jsem nebyl znovu pravomocně odsouzen za trestný čin nebo přestupek. O zahlazení výše uvedeného odsouzení žádám z těchto důvodů: vedu řádný život,nebyl jsem potom odsouzen za žádný trestný čin. Jelikož mám za to, že jsem splnil zákonné podmínky, žádám, aby Městský soud rozhodl o tom, že se moje odsouzení zahlazuje. V Praze dne:.................... podpis: ......................................